E iai sau fesili?Valaau mai matou:0086-13905840673

E tatau ona taulaʻi atu i tagata feʻai o loʻo i ai se lamepa i le fale, o loʻo i ai pusi ma maile e fiafia e etoeto, o le mea oona e toetoe lava a leai_Rubin

Ulutala uluaʻi: ​​Sovkovodists o loʻo i ai se lamepa i le fale, faʻalogo lelei, o loʻo i ai pusi ma maile e fiafia e etoeto, o le oona ua toetoe lava a leai.
O i latou e fafaga pusi ma maile e tatau ona gauai atu i le mea moni e faapea i atunuu ese o loo i ai se pusi aiga e fiafia e etoeto se mea e pei o se moli masima, lea na mafua ai le oona o le sodium ma toetoe lava a uma lona ola.O le mea moni, e le gata i pusi, veterinarians fai mai o sea moli masima e manaia tele i taifau foi.
Na lipotia mai e le alii nofomau o Niu Sila o Mattie Smith, o lana pusi fagafao e 11 masina le matua o Ruby, o se uiga uiga ese a o lei alu e faigaluega i le taeao o Iulai 3, e tusa ai ma lipoti a le au faasalalau mai fafo, sa ia manatu ona o le malulu o le tau.o lea na ona ia amata ai.E le'i teuina i le loto.
Ae ina ua sau o ia i le fale i le po, na iloa ai e Matty ua leaga le tulaga o Ruby, ua le mafai ona savali, 'ai, inu, vaai pe faalogo.
Na ave loa e Matty Ruby i le fomai manu, lea na fai mai ai le fomai manu ua fula lona faiʻai ona o le oona o le sodium.O le oona o le sodium e mafai ona afaina ai i fagafao, ma faʻailoga e pei o le faoa faamalosi, puaʻi, manava manava, ma le leiloa o le faʻamaopoopoina, ma iʻu ai i faʻafitauli ogaoga o le neurology i manu.
A’o su’esu’eina le mafua’aga o le ‘ona o le pusi, e mafua mai i le ali’i foma’i manu, na manatua ai e Matty e foliga mai o lo’o etoeto e Ruby se moli masima Himalayan i le fale, o lona uiga ua tele le sodium na ia ‘aina.O lea na aveese vave ai e Matty moli masima i le fale.
O lea ituaiga oona e sili atu ona taatele i taifau, e tusa ai ma fomaʻi manu, ma o le taimi muamua lea ua latou vaaia ai i pusi.“O lamepa masima e fai ma vaisu ma matautia i ola o manu.”
O le mea e laki ai, o Ruby o loʻo faʻamalolo nei ma fai mai Matty, "Ou te fiafia o loʻo i ai pea o ia ma aʻu ma o le taimi nei i meaʻai tatau ma faʻamamaina, e tatau ona toe foʻi i le masani."
O le moli masima o se ituaiga o teuteuga mama e faia i lima mai le masima masima faanatura.E masani lava, o se poloka masima masani tele o loʻo avanoa i le ogatotonu e tuʻu i luga o le faʻavae, lea e fausia ai se matauila.E to'atele tagata e talitonu o lamepa masima e puipuia mai fa'avevela ma fa'asa'oloto le okesene leaga e fa'aleleia ai le lelei o le ea.
O lamepa masima e taatele i le tele o fale, o lea afai e iai au fagafao, e tatau ona e vaʻai faʻapitoa pe i ai ni au moli i totonu o lou fale aua e matua manaia ma oti i pusi ma maile.
I luga o faʻasalalauga faʻasalalau, na faʻamanatu faapitoa e Matty i isi tagata e ana fagafao ina ia faʻalogo i le afaina o lamepa masima e mafua ai pusi ma maile i le fale.


Taimi meli: Aukuso-10-2023