E iai sau fesili?Valaau mai matou:0086-13905840673

aisea e tutusa ai fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga o le uaea ae 'ese'ese le tau?

O le uaea ma le uaea o se mea tele foi, o le tau e maualuga tele, o le tele o tagata avanoa o le a agai i luga o lenei mafaufau faapiʻopiʻo, e leai se le lava o le gaosiga o uaea, ina ia maua ai ni tupe maua maualuga atu, o le faʻaogaina o mea mataʻutia, ma e oʻo lava i le tipiina. tulimanu i luga o le faagasologa o le gaosiga, uaea ma uaea e uiga i le ola o tagata uma ma le saogalemu o meatotino, ua tatou nofouta i le taua o lona tulaga lelei, Ae peitai, i le faagasologa o le faatauina mai o le a faafuasei lava i totonu o le lua, o nisi o oloa agavaa nominal i le va o le eseesega tau. e matua tele, o le a faʻalavelave ai tagata, i aso nei mo tagata uma e iloilo le mafuaʻaga.

O le kopa o le mea autu autu o le uaea ma le uaea, uaea masani a le atunuu ma manaoga uaea o le faʻaaogaina o le kopa e leai se okesene maualuga, pe a na o le vaʻai i le mamafa o le kopa e le mafai ona iloa le lelei, kopa paʻu ma le okesene-free apamemea. eseesega tau tootoo o le 10%, o le a ese le tau o le uaea.O loʻo faʻaaogaina e la matou kamupani le kopa e leai se okesene maualuga, lea e lelei le eletise eletise ma maualuga le saogalemu.

O loʻo i ai foʻi uaea i pito uma e lua o ni sini lelei, ma o le ogatotonu e le o faʻamoemoeina, o lea e tele tau e faʻasaoina, ma o le tau o le uaea tutusa o le a sili atu ona maualalo.E le mafai ona tipiina le uaea iloa mai le ogatotonu, e tele auala e faʻaitiitia ai tau, e tatau ona tatou faʻaeteete.


Taimi meli: Sep-14-2023